MedxRay Arad

Servicii de radiologie dentara 3D

Prin nivelul inalt de profesionalism si stapanire a tehnicii radiologice, MedXray va ofera cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor stomatologice.

Radiografii dentare 3D (CBCT)

Noul CRANEX® 3Dx isi extinde ariile posibile de aplicare ale radiologiei 2D panoramice si a programelor cefalometrice la imagistica de mare acuratete 3D pentru un singur dinte sau pentru intreaga regiune cranio-maxilo-faciala.

CRANEX® 3Dx incoporeaza 4 decenii de experienta in designul si fabricarea echipamentelor de imagistica.Aparatul eficientizeaza toate sarcinile si procedurile de roentgendiagnostic efectuate in cadrul centrului nostru de imagistica dentara, oferind o valoare de mare acuratete a diagnosticului. Exact functionalitatea de care dumneavoastra.aveti nevoie.

Calitate imagistica excelenta atat in 2D cat si in 3D pentru o mare acuratete a diagnosticului.

Radiografii 3D CRANEX3D

Prin optiunea de Alegere exacta a volumului de achizitie in concordanta cu ROI - Regiunea de Expunere de Interes si cu sarcina de diagnostic pacientii nu se iradiaza nenejustificat doar pentru a fi siguri ca regiunea de interes se va afla in rezultatul imagistic al expunerii. Astfel, setarile de rezolutie definibile pentru fiecare utilizator permit alegerea exacta a dozei de radiatii necesara diagnosticului in concordanta cu principiile ALARA - As Low As Reasonably Achievable.

Radiografii 3D CRANEX3D

Prin Sistemul reinoit de pozitionare al pacientului, SOREDEX ajuta la etapa de pozitionare/fixare a pacientilor pe toata perioada expunerii, conditie fundamentala in obtinerea unei imagini de calitate .

Sistemul de pozitionare special al capului este destinat expunerilor la volume mari de achizitie acolo unde timpul de expunere este relativ mare si nevoia de stabilitate a pacientului este vitala. Suportul pentru barbie motorizat si luminile de pozitionare laser faciliteaza pozitionarea cat mai exacta in cadrul expunerilor 3D.

Functiile setarilor AES - de Expunere Automata sugereaza valori de expunere bazate de masuratorile pacientilor. De aceea este important ca pacientii sa coopereze cu personalul angajat in etapa premergatoare expunerii ,in vederea furnizarii tuturor informatiilor cerute de acesta. Scala WiseDose™ din cadrul panoului de comanda vizualizeaza doza relativa pentru fiecare program si ghideaza la setarile optime de programare a expunerii, mai ales in cadrul imagisticii 3D.

Datorita functiei SOREDEX® MiniDose puteti beneficia de avantajele: diagnosticului 3D in cazul pacientilor sensibili la radiatii cum ar fi copiii sau optiunii speciale de reducere a dozei de radiatii la pacientii care efectueaza radiografii de control dupa tratamente. Imagistica de inalta calitate se poate mentine doar datorita tehnologiei SARA™.

Operare simpla datorita design-ului inovativ al panoului de comanda ClearTouch™.

Am ales acest echipament gandindu-ne la dumneavoastra. Performanta tehnica de nivel inalt, imagistica de calitate excelenta si usurinta in utilizare intr-un singur echipament -ce poti sa-ti doresti mai mult?

Radiografii 3D CRANEX3D
Sigla Minidose

Servicii Tomografii dentare3D MANDIBULA

Radiografii mandibula 3D CRANEX3D
Radiografii mandibula 3D CRANEX3D
Radiografii mandibula 3D CRANEX3D


3D MAXILAR

Radiografii maxilar 3D CRANEX3D
Radiografii maxilar 3D CRANEX3D
Radiografii maxilar 3D CRANEX3D
Radiografii maxilar 3D CRANEX3D


3D DENTAR

Radiografii 3D CRANEX3D
Radiografii 3D CRANEX3D
Radiografii 3D CRANEX3D


3D ATM

Radiografii 3D ATM Stanga
Radiografii 3D ATM Dreapta


3D TOTAL (MAXILAR + MANDIBULA)3D ENDO

Radiografii 3D CRANEX3D
Radiografii 3D CRANEX3D
Radiografii 3D CRANEX3D


3D PARTIAL (5X5 CM)3D SINUS

Radiografii 3D SINUS Stanga
Radiografii 3D SINUS Dreapta


3D TOMOGRAFIE DE CONTROLORL

SINUS FRONTAL

SPINA NAZALA

SINUS MAXILAR

SINUSURI ETMOIDALESimulare Implant

I.SIMULARE 44 BONE LEVEL ROXOLID 021.2510 CU LUNGIME DE 10 MM

SIMULARE 44 BONE LEVEL ROXOLID SLA 021.2512 CU LUNGIME DE 12MM

ANALIZA DENSITATE OSOASA 44

II.SIMULARE 46 BONE LEVEL ROXOLID SLA ACTIVE 021.4312 CULUNGIME DE 12 MM

INTRE 44 SI 46 SUNT 7 MM DISTANTA

ANALIZA DENSITATE OSOASA 46

III.SIMULARE 47 BONE LEVEL ROXOLID SLA ACTIVE 021.4312 CULUNGIME DE 12 MM

INTRE 47 SI 46 sunt 5 MM DISTANTA

ANALIZA DENSITATE OSOASA 47

IV.SIMULARE 36 BONE LEVEL ROXOLID SLA 021.4512 CULUNGIME DE 12 MM

ANALIZA DENSITATE OSOASA 36

V.SIMULARE 37 BONE LEVEL ROXOLID SLA 021.2510 CULUNGIME DE 10 MM

ANALIZA DENSITATE OSOASA 37

Orar MedXray
Programare online