MedxRay Arad

Viziunea MEDXray

Viziunea noastra de viitor are ca fundament credinta lucrului bine facut. Imaginea pe care dorim sa o transmitem este cea unui centru medical PROFESIONIST care ofera SERVICII PERFORMANTE. Pentru a performa ca o firma de succes vom pastra viziunea nealterata folosind permanent parghiile perseverentei ,ambitiei, unitatii echipei si dezvoltarii profesionale continue.

MISIUNEA SI OBIECTIVUL MEDXRAY

Obiectivul Medxray este acela de a oferi:
- tuturor pacientilor sai (in calitate de beneficiari indirecti) cat si
- medicilor dentisti (in calitate de utilizatori directi ai serviciilor de imagistica dentara),
radiografii de calitate superioara generate intr-un cadru perofesionist .
Serviciile noastre vor fi intotdeauna de cea mai inalta calitate si vor oglindi profesionalismul.

AFACEREA PROPRIU-ZISA

Suntem o echipa construita din oameni dedicati viziunii si misiunii firmei, fiind permanent interesati sa crestem nivelul calitatii oferite si sa dezvoltam in timp real paleta de servicii specifice obiectului nostru de activitate prin :
• Aprofundarea, stimularea si dezvoltarea unui parteneriat cat mai eficient intre centrul nostru de imagistica dentara si medicii dentisti,
• Identificarea si respectarea nevoilor pacientilor nostrii in timp real,
• Actiuni, programe, parteneriate si proiecte de dezvoltare continua care sa ne asigure compatibilitatea cu cerintele pietei prezente si viitoare.
Munca noastra are la baza cele 10 valori si puncte de cultura care dau tuturor pacientilor si partenerilor nostrii dreptul la:
• Informare completa si continua,
• Acces permanent la servicii punctuale si de calitate
• Mentinerea si imbunatatirea parametrilor sanatatii orale.

Valorile Echipei Medxray

1. Integritate

Spunem adevarul. Cea ce promitem facem.

2. Echilibru

Suntem persoane echilibate. Nu uitam aspectele familiale, sociale, spirituale si fizice, care sunt la fel de importante ca si aspectele intelectuale si financiare.

3. Comunicare

Comunicarea este un aspect foarte important intr-o afacere, de aceea suntem constienti ca orice vorba rea despre colegi, firma, clienti sau concurenti, ar putea duce la distrugerea credibilitatii firmei noastre. Practicam intotdeauna o comunicare pozitiva.

4. Responsabilitate

Intelegem ca responsabilitatea duce la siguranta implinirii misiunii noastre.Ea este motorul actiunilor noastre.

5. Excelenta

Bun, nu este suficient. Servicile noastre sunt de cea mai buna calitate, lucru care il transmitem si clientilor nostri.

6. Educatie

Suntem foarte bine pregatiti pentru ai putea educa pe ceilalti, dar totusi punem mare accent pe educatia continuua si pe imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre.

7. Constanta si Perseverenta

Constanta siperseverenta pe care o practicam in tot ceace facem, ofera incredere colegilor si clientilor nostri. Ducem pana la capat toate proiectele si nu ne oprim pana nu atingem obiectivele propuse. Suntem disciplinati in munca noastra, lucru care ne duce la rezultate excelente.

8. Lucru in echipa

O echipa atinge mult mai usor tintele propuse decat o singura persoana, de aceea noi lucram intotdeauna in echipa cu colegii nostri si cu partenerii nostri.

9. Bogatie

Suntem oameni bogati... si bogatia noastra nu consta doar in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reusim sa lasam in urma va defini bogatia noastra.

10. Gratitudine

Suntem gata sa spunem multumesc in orice clipa. Sarbatorim victoriile noastre si a celor din jur. Suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru capacitatiile noastre si pentru ca avem posibilitatea de a ajuta pe ceilalti sa atinga standard noi de sanatate (pacienti)cat si succesul personal si professional(medici).

Descarca bilet radiografie dentara 2d
Descarca bilet radiografie dentara 3d
Orar MedXray
Vezi tarife