MedxRay Arad

Informatii radiografie dentara 3D

Prin nivelul inalt de profesionalism si stapanire a tehnicii radiologice, MedXray va ofera cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor stomatologice.

Radiografii dentare 3D (CBCT)

Noul CRANEX® 3Dx isi extinde ariile posibile de aplicare ale radiologiei 2D panoramice si a programelor cefalometrice la imagistica de mare acuratete 3D pentru un singur dinte sau pentru intreaga regiune cranio-maxilo-faciala.

CRANEX® 3Dx incoporeaza 4 decenii de experienta in designul si fabricarea echipamentelor de imagistica .Aparatul eficientizeaza toate sarcinile si procedurile de roentgendiagnostic solicitate de dumneavoastra, oferind o valoare de mare acuratete a diagnosticului.

Calitate imagistica excelenta atat in 2D cat si in 3D pentru o mare acuratete a diagnosticului.

Radiografii 3D CRANEX3D

Functia SOREDEX® Minidose ofera doze de radiatii foarte mici, ca exemplu in volumul de achizitie 5x5 cm doza de radiatii este echivalenta cu o cincime din doza nomala de radiatii a unei expuneri panoramice. Tot datorita functiei SOREDEX® MiniDose puteti beneficia de avantajele:

  • diagnosticului 3D in cazul pacientilor sensibili la radiatii cum ar fi copiii sau
  • optiunii speciale de reducere a dozei de radiatii la pacientii care efectueaza radiografii de control dupa tratamente. Imagistica de inalta calitate se poate mentine doar datorita tehnologiei SARA™.

Asigura optiunea de alegere exacta a volumuui de achizitie in concordanta cu ROI - Regiunea de Expunere de Interes si cu sarcina de diagnostic- pacientii nu se iradiaza nenejustificat doar pentru a fi siguri ca regiunea de interes se va afla in rezultatul imagistic al expunerii. Astfel, setarile de rezolutie definibile pentru fiecare utilizator permit alegerea exacta a dozei de radiatii necesara diagnosticului in concordanta cu principiile ALARA - As Low As Reasonably Achievable.

Volumul de achizitii de date 3D obtinut cu CRANEX® 3Dx poate fi utilizat pentru varietate de aplicatii auxiliare:

  • ghiduri de frezare,
  • amprentarea digitala
  • chirurgia ghidata.

Compatibilitate DICOM/PACS permite share-area si stocarea cat mai usoara a imaginilor cat si a datelor pacientului.

Interfata de software intuitiva va ofera libertatea sa alegeti cele mai portrivite solutii in concordanta cu nevoile dumneavoastra actuale.

Panoul de Comanda Radiografii 3D CRANEX3D Setari Radiografii 3D CRANEX3D Mandibula CRANEX3D

Optiuni versatile pentru o imagistica optimizata: 5 volume de achizitie adaptabile multiplelor arii de aplicatii cum ar fi:

  • regiunea capului si a gatului: 5 x 5 cm, 6 x 8 cm, 8 x 8 cm ca volume standard,
  • optional 8 x 15 cm si 13 x 15cm.
Volume Radiografii 3D CRANEX3D

Scala WiseDose™ din cadrul panoului de comanda vizualizeaza doza relativa pentru fiecare program si ofera ghidaj exact pentrua setarile optime de programare a expunerii, mai ales in cadrul imagisticii 3D.

Imagistica fara limite

Integrare usoara cu sistemele de ghiduri de frezare, amprentarea digitala si chirurgia ghidata.CRANEX® 3Dx este solutia perfecta acolo unde nevoia de versatilitate si de un diagnostic de mare acuratete 2D cat si 3D se intalnesc. Imagistica de inalta calitate produsa rapid si cu un efort minim cat si posibilitatile de upgrade ulterioar fac posibila adaptarea optima a echipamentului la nevoile dumneavoastra.

Am ales acest echipament gandindu-ne la dumneavoastra. Performanta tehnica de nivel inalt, imagistica de calitate excelenta si usurinta in utilizare intr-un singur echipament -ce poti sa-ti doresti mai mult?

Aparat CRANEX3D
Descarca bilet radiografie dentara 2d
Descarca bilet radiografie dentara 3d
Orar MedXray
Vezi tarife